Adus...dh masuk kerja balik . Rasa cam x puas je cuti kan . Tak apa, bulan sept...

/ / 12

Private Message
Advert #1268

additional contact options




Booking.com




Adus…dh masuk kerja balik ??. Rasa cam x puas je cuti kan ⛄⛄.

Tak apa, bulan september banyak public holiday….hari Malaysia dan Awal Muharram dah tak lama lagi….bestnyer cuti!!!!!

Nak cuti kat mana tu? Tiket flight dah tempah ke? Kereta sewa dah book ke???? Ha ni nak bagitahu…kalau kereta sewa boleh tempah dengan kami. Nak bawa jalan-jalan Kelantan pun boleh,nak bawa jalan makan angin semenanjung malaysia pun boleh.

Macam mana nak tempah?????
Senang je,klik link bawah ni untuk pertanyaan dan tempahan.
www.wasap.my/60199061148
www.wasap.my/60179373392

Kami mengucapkan selamat Hari Malaysia dan Awal Muharram untuk semua.???
Booking.com
To learn more, please follow the link below.
Source

Keywords